Varu Sandel – Colinde

Varu Sandel este cu siguranta unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica populara din Romania. Sub numele sau real, Alexandru Pop, s-a nascut la inceputul verii, in 15 iunie 1973 in localitatea Lozna din judetul Salaj.
Chiar daca de profesie este actor, lumea il cunoaste in principal pe Varu Sandel pentru muzica populara de calitate pe care o interpreteaza. Dea lungul timpului Varu Sandel a lansat o serie de albume de muzica populara prin colaborari cu unii dintre cei mai iubiti artisti din domeniul muzicii populare.

Varu Sandel

Varu Sandel

Entuziasmul de care da dovada de fiecare data, il face pe Varu Sandel sa fie admirat si iubit de toti iubitorii de muzica populara din Romania si de peste hotare. Conform paginii web a artistului, numele de scena de Varu Sandel l-a capatat la lansarea sa in lumea televiziunii, la Acasa TV. Cariera in televiziune este si acum una dintre preocuparile principale ale artistului, el modereaza la postul de televiziune Etno TV.
La fel ca si alti artisti de muzica populara din Romania, Varu Sandel ne incanta si el in Postul Craciunului cu o serie de colinde romanesti. Va invitam sa ascultati online cele mai frumoase colinde romanesti interpretate de Varu Sandel:

Varu Sandel – Este Craciun pe Pamant

Varu Sandel si Suzana Toader – Asta-i seara sfanta

Varu Sandel si Zorica Savau – Ingeri de lumina

Varu Sandel, Ghita Munteanu si Lena Miclaus – Noapte Alba

 

Sursa foto: fisierulmeu.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

S-ar putea sa-ti placa si colindele romanesti interpretate de:

Acesta articol are un comentariu

  1. crestinul says:

    esti tare… Varu Sandel

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)