Tudor si Nicolae Furdui Iancu – La toata casa-i lumina

Concertele de colinde sunt cu siguranta asteptate de toti iubitorii de colinde romanesti. Tocmai din aceasta cauza, artistii de muzica populara din Romania si-au anuntat deja o serie de concerte de colinde de Craciun, pentru perioada urmatoare. Pentru a aveni in ajutorul artistilor romani are vor sustine concerte de colinde in 2013, o sa incercam sa dam o mana de ajutor la promovarea concertelor de colinde romanesti.

Nicolae Furdui Iancu - La toata casa-i luminaPrimul concert de colinde pe care dorim vi-l aducem la cunostinta, va fi sustinut de iubitul artist de muzica populara din tara motilor, Nicolae Furdui Iancu, alaturi de fiul sau, Tudor. Concertul va avea lor pe data de 3 Decembrie 2013, in Timisoara, la Sala Capitol, incepand cu ora 19. Programul artistic, conform afisului de prezentare, va fi prezentat de Felicia Stoian si produs de Banat Art.

Acest concert extraordinar de colinde sustinut de Nicolae Furdui Iancu si fiul sau, Tudor, va incanta publicul cu unele dintre cele mai frumoase colinde romanesti din repertoriului artistului. Daca sunteti iubitori de muzica populara si de colinde autentice romanesti, va recomanda sa nu ratati acest spectacol. Mai multe informatii puteti gasi pe afisul de prezentare a spectacolului.

Partenerii evenimentului sunt: Etno TV, Favorit TV, TVR Timisoara, Radio Romania Timisoara si Hora TV.

Pana cand va avea loc concertul si dupa acesta va recomanda sa ascultati colinde cu cei mai iubiti artisti din Romania si sa va bucurati de minunata perioada care va urma.

Sursa foto: www.facebook.com/pages/Nicolae-Furdui-Iancu/138184946193893

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)