Termeni si Conditii

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.colindecraciun.info

Documentul de faţă stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi accesa şi utiliza informaţiile şi materialele multimedia oferite prin intermediul paginilor web găzduite la adresa www.colindecraciun.info. În continuare ne vom referi la site-ul www.colindecraciun.info prin termenul de „site”.

Înainte de a accesa orice pagină găzduita la adresa acestui site este indicat să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de accesare şi utilizare prezentate prin intermediul acestui document.

Dacă NU sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului este indicat să părăsiţi site-ul.

Conţinutul de pe site se supune legii drepturilor de autor. Prin conţinut a se înţelege: text, imagini, logo, videoclipuri şi alte materiale prezentate pe site.

Materialele video şi audio publicate pe site sunt preluate de pe site-urile www.youtube.com şi www.trilulilu.ro prin intermediul optiţiunii de embed code. Acest site NU găzduieşte niciun material video sau audio. Daca considerati ca s-a produs produs orice fel de abuz va rugam sa ne contactati si remediem problema in cel mai scurt timp.

Drepturile de autor asupra imaginilor publicate pe acest site, acolo unde este specificata sursa apartin autorilor de drept(autori sunt considerati cei catre care indica sursa). Acolo unde nu este specificata sursa imaginilor, drepturile de autor asupra imaginilor apartin www.colindecraciun.info.

Drepturile de autor asupra materialelor scrise de pe acest site apartine www.colindecraciun.info si este interzisa reproducerea acestora totala sau partiala fara specificarea sursei.

Site-ul poate oferi legături(link-uri) către alte site-uri web. NU suntem răspunzători de funcţionarea, calitatea şi conţinutul prezentat de acestea!

Toate comentariile făcute la articolele de pe acest site vor fi moderate înainte de afişarea lor pe site. Administraţia site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge sau edita orice comentariu care aduce injurii utilizatorilor, statului român etc., fără anunţarea în prealabil a autorului comentariului. Acest site nu permite nici o acţiune de tip SPAM, vor fi luate orice măsuri sunt necesare pentru stoparea acestui fenomen.

Atentie: NU ne asumăm nici o răspundere pentru nefuncţionarea site-ului pe anumite dispozitive hardware şi software.

Pentru orice reclamaţie privind conţinutul de pe acest site va rugam sa anuntati administratorii acestui site prin intermediul adresei de email: contact [at] colindecraciun [dot]  info.

In cazul in care aţi depus o reclamatie prin intermediul adresei de email trebuie sa acordati un termen de 72 de ore lucrătoare pentru rezolvarea problemei semnalate.

Ne rezervăm dreptul de bloca oricand site-ul pentru lucrari de mentenanţă fara a anunţa in prealabil utilizatorii.

Site-ul NU prelucrează date cu caracter personal, pentru mai multe informaţii despre cookie-urile pe care le foloseste site-ul vă rugăm să consultati manualul de utilizare al platformei wordpress.

Vă mulţumim!

Echipa ColindeCraciun.Info

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)