Stefan Hrusca – Colinde

Stefan Hrusca este cel mai mare colindator din Romania al tuturor timpurilor. In fiecare an in preajma Sarbatorilor de Iarna, Stefan Hrusca ne incanta cu frumoasele sale colinde romanesti. Despre Stefan Hrusca stim ca este un interpret roman de muzica folk, nascut intr-o zi de iarna, 8 Decembrie 1957  in localitatea Ieud din judetul Maramures. El a ajuns de multi ani la sufletul romanilor, nu neaparat prin muzica folk pe care o canta ci prin colindele cu care ne incanta sufletul in preajma Craciunului.
Dea lungul timpului, Stefan Hrusca a lansat o serie de albume de colinde si toate au avut o mare priza la romanii aflati prin toate colturile lumii. Stefan HruscaPrintre albumele de colinde scose pe piata de Stefan Hrusca putem enumera: Colinde, La savarsitu’ lumii, Ziurel de ziurel, Sfanta-i seara de Craciun, Craciunul cu Hrusca, Iarasi flori dalbe si La mijlocu’ cerului, acesta din urma fiind lansat chiar in acest an, 2012.

Chiar daca daca de la inceputul anilor ’90, Stefan Hrusca s-a mutat din Romania, in Toronto, Cananda, el este cu sufletul aproape de romani si se intoarce in fiecare in preajma sarbatorilor de iarna sa ne incante inimile asa cum stie el mai bine. In Romania exista o vorba cum ca nu exista Craciun daca nu ascultam colindele lui Stefan Hrusca.

In continuare va propunem sa ascultati online cateva dintre cele mai frumoase colinde ale lui Stefan Hrusca.

Stefan Hrusca – La Mijlocu’ Cerului

Stefan Hrusca – Concert de colinde romanesti

Stefan Hrusca – Afara ninge linistit

Stefan Hrusca – Sfanta-i Sara de Craciun

Stefan Hrusca – Coborat-o, coborat

Stefan Hrusca – O ce veste minunata
require_once(‘ad_vert.php’);
///echo ‘ceva';
?>

 

Sursa foto: musicmix.rol.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 5 comentarii

 1. Colinde romanesti says:

  […] totusi vreti sa ascultati colinde romanesti interpretate de artisti precum Stefan Hrusca atunci pe http://www.colindecraciun.info gasiti solutia potrivita. Rate this:Share […]

 2. aurora says:

  Stefan ROMAN ADEVARAT,I-ti multumesc ca existi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Namita says:

   Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sutfelul de bucurie, eencredere, speranţă şi iubire.Iar Moşul să aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi. LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE!Un 2012 minunat!Mona, Calman si intreaga familie

  • Luciano says:

   Mie nu prea imi plac sarbatorile de iarna, nu au nicuin farmec pentru mine.Hrusca nu mi se pare decat un profitor care abuzeaza de prostia romanilor si care nu rateaza nicio ocazie de a castiga bani in perioada de iarna de pe spatele romanilor. El castiga intr-o luna bani cat sa-i ajunga pe tot restul anului in Canada.

 3. ecaterina says:

  asa ne apar mereu bucuriile sarbatorilor
  sa ne traiesti intr un multi ani STEFAN HRUSCA

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)