Stefan Banica Junior Colinde de Craciun

Stefan Banica Junior cantaret si actor, prezentator si jurat, un om complet cu dragoste catre muzica si actorie. Pe langa munca actoriceasca si muzica rock’n roll, Stefan Banica Junior canta si colinde de Craciun, avand trei albume de colinde de Craciun lansate pe parcursul timpului.Stefan Banica Junior s-a nascut in anul 1967, pe 18 Octombrie. In anul 1985 a terminat liceul I.L.Caragiale, cu un an inainte de absolivirea acestuia a avut primul sau rol in filmul serial “Eroii nu au varsta”. In anul 1990 absolvesteste Institutul de arta teatrala si cinematografica, sectia actorie.

Stefan Banica Junior cunoaste culmile succesului o data cu primirea unuia dintre rolurile principale in seria de filme “Liceenii” care a fost un adevarat fenomen in anii 80-90. Cele mai cunoscute filme in care a jucat Stefan Banica JR sunt: “Liceeni”, “Extemporal la dirigentie”, “Liceenii Rock’n roll”, “Triunghiul mortii”, “Baieti buni”, “Ho ho ho”- film de Craciun.

Fiul regretatului actor si cantaret Stefan Banica, fiul sau, Stefan Banica Junior respecta cu sfintenie memoria tatalui sau pe care il pretuiesti si acum la fel de mult ca si atunci cand acesta era in viata. Intre cei doi a fost o conexiun foarte puternica de tipul tata-fiu. In memoria tatalui sau, Banica Jr, a scos o melodie in duet cu vechiul videoclip al tatalui sau, creand ceva aparte. Este vorba despre cunoscuta melodie “Cum am ajuns sa te iubesc”.stefan banica junior

Pe langa numarul mare de albume rock’n roll si nu numai, Stefan Banica Junior canta si colinde de Craciun. Vestitele concerte de colinde de la Sala Palatului, sustinute de Stefan Banica Junior, sunt deja o traditie. Anul acesta se vor desfasura trei astfel de concerte de colinde, unde veti putea asculta colinde din repertoriul lui Banica Junior.

De-a lungul carierei sale muzicale, Stefan Banica Junior a lansat trei albume cu colinde de Craciun: “Doar un Craciun cu tine”, “Zori de zi”, “Un Craciun cu Stefan Banica”.

Doar un Craciun cu tine- album de colinde lansat in anul 2000
Doar o data-i Craciunul

E Mos Craciun

Doar un Craciun cu tine

Mos Craciun cu plete dalbe

O, ce veste minunata

O, brad frumos

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

S-ar putea sa-ti placa si colindele romanesti interpretate de:

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)