Raoul – Colinde

Raoul sau mai bine spus Rares Bertea s-a nascut in anul 1987 in localitatea Turda din judetul Cluj. Acesta si-a descoperit dorinta de a canta si talentul inca de mic copil fiind. De-a lungul timpului acesta a avut propriile emisiuni de televiziune in Turda si diverse colaborari cu alte televiziuni din Satu Mare si Alba Iulia.
Raoul a urmat cusuri de canto si de actorie, iar in anul 2004 a cunoscut faima la Bucuresti prin intermediul primului sau album lansat: “Da-mi mana ta.” El a mai lasat si un album de colinde “Deschideti poarta Raiului” care a reusit sa il aduca mai aproape de inimile romanilor, dupa cativa ani a urmat un alt album de colinde intitulat: “Suflet de Rai”.
Una dintre reusitele lui Raoul a fost cu siguranta colaborarea timp de 6 ani cu binecunoscuta interpreta Mirabela Dauer, in tot acest timp, cei doi artisti au scos impreuna nu mai putin de patru albume minunate.

raoul

raoul

In acest timp artistul Raoul a fost si moderator al catorva emisiuni si evenimente pe posturi cunoscute precum: Favorit TV, National TV. Mottoul acestui artist complet din punct de vedere muzical este: “Pot sa fac ce vreau, pentru ca vreau numai ce pot”
Cateva melodii interpretate de Raoul: “In ochii tai”, “N-ai sa stii”, “Flori de mai”, “Da-mi mana ta”, “Raiule gradina verde”, “Tu esti mireasa mea”, “Fara tine” , “Mii de stele”, “Egoist”

Pentru ca e vremea colindelor va propunem sa ascultati cele mai frumoase colinde romanesti interpretate de Raoul:

Raoul – Poveste de iarna

Raoul – Raiule gradina verde

Raoul – Buna seara lui Craciun

Raoul – Am plecat la colindat


sursa foto: emulte.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)