Puiu Codreanu – Colinde

Puiu Codreanu poate fi considerat far dar si poate cel mai iubit artist de muzica populara banateana dar de ce nu si din Romania. Cantarestul s-a lansat in muzica populara cu multi ani in urma si succesul i-a crescut cu fiecare album lansat, si spre fericirea luisi a noastra, Puiu a lansat foarte multe albume. Trebuie sa mai stiti despre Puiu Codreanu ca este unul dintre cei mai bine vanduti artisti de muzica populara din Romania.
In melodiile sale, Puiu Codreanu a incercat de fiecare data expuna intamplari reale din viata, chiar si din viata sa, de exemplu asa am putut afla ca el nu a avut o copilarie chiar foarte usoar dar munca pe care a despus-o si daruirea de care a dat dovada alaturi de foarte mult talent muzical l-au facut sa fie iubit si apreciat de public.

Puiu Codreanu

Puiu Codreanu

Atunci cand a venit vorba de colaborari, Puiu Codreanu nu s-a dat la o parte si a colaborat cu foarte multi artisti de muzica populara din Romania. Cele mai cunoscute si mai recente colaborari ale lui Puiu Codreanu sunt cu un alt super artist de muzica populara, Varu Sandel. Cu albume precum Marea Verisoreala si altele cei doi artisti si impreuna si cu altii au reusit sa sparga toate topurile muzicii populare romanesti.

Puiu Codreanu canta melodii atat de joc si voie buna cat si melodii de suflet dar la fel de bine interpreteaza si niste frumoase colinde romanesti cu care ne ajunge la suflet atunci cand vine Postul Craciunului. In continuare puteti asculta cele mai frumoase colinde romanesti interpretate de Puiu Codreanu:

Puiu Codreanu – De trei luni de cand venim

Puiu Codreanu – Deschide gazda usa

Puiu codreanu – Copilule cu ochi senini

Puiu Codreanu – Mama suflet rascolit

 

Sursa foto: yeu.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are un comentariu

  1. angelica says:

    foarte frumos,trist si adevarat.mamele care au copiii departe nu se pot bucura mereu alaturi de ei pt sintele sarbatori de iarna

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)