Paula Seling – Colinde

Paula Seling, una dintre cele mai bune voci ale industriei muzicale romanesti, s-a nascut la data de 25 Decembrie 1978, chiar in prima zi de Craciun. Se pare ca Paula Seling, a fost binecuvantata de la mama natura cu o voce extrordinara, de inger, avand puterea si posibilitatea sa cante o multime de genuri muzicale. Nascuta in Baia Mare, aceasta nu si-a uitat niciodata originile si a scos pe piata in anul 1998  un minunat album de colinde intitulat “Colinde si cantele sfinte”. In anul 2002 a urmat un nou album de colinde numit: “Albumul de Crăciun“. In cele din urma a aparut si cel de-al treilea album de sarbatori al Paulei Seling numit: “De Sarbatori”, in anul 2006.De-a lungul timpului Paula Seling a participat la nenumarata concursuri si evenimente, plecand cu premii importante pentru tara noastra. Absolventa a Scolii de muzica, aceasta s-a facut remarcata inca de pe bancile scolii. Castigatoare a premiului 1 de la Mamaia, a titlului de cea mai buna voce feminina a anului 2001 dar si reprezentanta Romaniei la Eurovision, Paula ne-a facut de fiecare data mandrii ca suntem romani.

Colinde cu Paula SelingDintre colindele interpretate de Paula Seling pe cele trei albume ale sale cu colinde, amintim: Albumul Colinde si Cantece Sfinte care curpinde urmatoarele colinde traditionale romanesti: Deschide usa crestine, Cerul si pamantul, Domn, domn, sa’naltam, Florile dalbe,Colindam, colindam,Poveste din Viflaim,Colo’n susu’,Colindul cerbului.

Album de Craciun 2002: O ce veste minunata,Astazi s-a nascut Cristos,Sus la Poarta Raiului,Pe-un podeţ de Raiu,Ave Maria,Ruga,Cerul si Pamantul,Steaua sus rasare,Trei pastori.
Album De Sarbatori: Ziurel de ziua,Iata vin colindatori,Praznic luminos,La Viflaim colo-n jos,Hristos s-a nascut,Din an in an,Leaganul lui Iisus,Auzit-am auzit.
Pentru a va bucura si dvs de aceasta voce unica, va punem la dispozitie un colaj cu cele mai frumoase colinde cantate de Paula Seling. Pregati-va sa va deschideti inima si sufletul pentru a primi sensibilitatea si emotia transmise de minunata cantareata Paula Seling.

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)