Mihai Traistariu – Colinde de Craciun

Mihai Traistariu este unul dintre cei mai cunoscuti solisti de muzica usoara de la noi din tara. Vocea sa deosebita a fost cea care l-a propulsat inca de la inceputurile carierei sale in Valahia, direct pe primele pozitii ale topurilo din tara. Mihai Traistariu s-a nascut in 1976, pe data de 16 Decembrie, in orasul Piatra Neamt. Provenind dintr-o familie de artisti, Mihai a vrut sa aleaga drumul stiintei, iubind mult matematica, fiind chiar olimpic la aceasta materie. Dragostea lui pentru matematica nu l-a oprit in a lua lectii de pian timp de mai multi ani. In timpul facultatii s-a indreptat tot catre matematica si fizica, studiind aceste materii la Universitate Al. I. Cuza din Iasi. Mai apoi a facut si facultatea de actorie din Constanta.

Mihai Traistariu se poate lauda cu un palmares impresionant de premii castigate la diverse concursuri si festivale. Timp de cinci ani a fost declarat “Cea mai buna voce din Romania”, iar participarile pe care le-a avut la Eurovision l-au facut si mai cunoscut in Europa.

Piesa Tornero pe care a cantat-o la concursul Eurovision in anul 2006, a fost difuzata in peste 30 de tari din intreaga Europa. Mihai a obtinut un scor foarte mare pentru Romania si anume 176 de puncte. Artistul a primit dubla cetatenie de onoare. dar si doua stele pe bulverdul celebritatilor: una in Malta, iar celalalta in Mangalia, Traistariu este un artist complex si iubit datorita calitatilor sale vocale deosebite – poate atinge cinci octave si o terta, o performanta extrem de greu de atins de alti cantareti. Mihai a intrat chiar in Cartea Recordurilor datorita acestui detaliu care practic i-a schimbat viata si l-a ajutat sa se intoarca 180 de grade, de la o cariera de matematician, la una de cantaret renumit atat in tara cat si peste mari si tari.Mihai Traistariu

Traistariu se poate lauda si cu cinci mari turnee pe care le-a sustinut in Japonia, Germania Republica Moldova, Canada si Suedia. Pe langa aceste turnee, Mihai a vizitat foarte multe tari, concertand pentru romanii din afara, dar si pentru strainii care au vrut sa se delecteze cu muzica lui.

Dintre cele mai cunoscute piese ale lui Mihai Traistariu amintim:  “Banii si fetele”, “Banana”,  “Cat de frumoasa esti”, “Only YOU”, “Je t’aime”- cunoscuta piesa a cantaretei Lara Fabian, “Lie Ciocarlie”, “Hai Catrina si-mi arata”, “E iarna intre noi”.

Mihai Traistariu – Colinde de Craciun

Mihai Traistariu a interpretat si cateva colinde clasice : “O holy night”, “The First Noel”, “Ave Maria”, “La Vitleem colo-n jos”, “Colinda din Salaj”, “Mare minune”, “O, ce veste minunata”, “Mos Craciun…esti nebun” – toate aceste colinde le gasiti pe albumul din 2007 al lui Mihai Traistariu intitulat “De Craciun”.

Cu acest album de colinde, Mihai a castigat discul de aur pentru cele mai multe vanzari. Va lasam sa ascultati cu drag aceste melodii.

Mihai Traistariu – Ave Maria

Mihai Traistariu – Joy to the World

Mihai Traistariu – sus la poarta raiului
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)