Lucian Dragan – Colinde

Lucian Dragan este un solist de muzica populara banateana, el s-a nascut la data 2 August 1967 in judetul Arad. Binecunoscutul interpret de muzica populara provine dintr-o familie de cu traditie in ale cantatului. Conform site-ului personal al artistului se pare ca toata familia cantaretului se ocupa de cantat, bunic, tata si frati.
De-a lungul timpului Lucian Dragan s-a facut remarcat de catre public atat prin repertoriul sau personal cat si prin colaborarile pe care le-a avut cu unii dintrei cei mai cunscuti artisti de muzica populara din Romania.

Lucian Dragan

Lucian Dragan

Lucian Dragan a lasat pe piata muzica din Romania o serie de albume de muzica populara atat singur cat si colaborari fie cu fiul sau, fie cu prieteni buni, cum ar fi GeneraluL. Printre albumele lansate de Lucian Dragan putem aminti: Fata mea steluta mica, Primarul, Colinde si multe altele. Intr-un interviu la un post de televiziune Lucian Dragan spunea ca are peste 8 albume lansate impreuna cu Generalul.
In fiecare an cand se aproprie perioada sarbatorilor de iarna, adica intr-m in Postul Craciunului, Lucian Dragan ne incanta cu frumoasele sale colinde romanesti.
In continuare va puteti asculta o cateva dintre cele mai frumoase colinde romanesti interepratate de Lucian Dragan:

Lucian Dragan si Alexandra – Pe strada din Viflaim

Lucian Dragan – Minunata-i noaptea sfanta

Lucian Dragan si Alexandra – Noapte de vis

Lucian Dragan si Alexandra – Langa ieslea minunata

 

Sursa foto: a1.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)