Irina Loghin – Colinde

Irina Loghin, marea doamna a cantecului popular romanesc s-a nascut in 19 februarie 1939 la Gura Vitioarei in judetul Prahova. Nu de putine ori frumoasa si talentata doamna, Irina Loghin a fost numita regina muzicii populare romanesti si asta pe buna dreptate pentru ca talentul si daruirea de care da dovada fata de muzica populara au scos-o mereu in evidenta.
Chiar daca dea lungul carierei sale, Irina Loghin a lansat foarte multe albume de muzica populara, printre care putem aminti: M-au cerut, la maica, doi, Cei trei brazi de la Sinaia, Mugurel de primavara, Cerui Sfatul florilor si multe altele la fel de frumoase si de interesante. Irina Loghin inca poporul roman in preajma sarbatorilor de iarna si cu o serie de colinde la fel de frumoase precum melodiile de muzica populara pe care le canta.
Irina LoghinIrina Loghin interepreteaza colinde pentru sufletul romanilor, atat singura cat si in duet sau alaturi de grupuri vocale. Alaturi de grupul vocal Alesis, Irina Loghin a realizat o frunoasa serie de colinde care au placut foarte mult publicului, putem enumera aici: Trei Crai de la Rasarit, Astazi S-a nascut Hristos, Leganelul lui Iisus, O, Brad frumos, Asta-i Seara lui Craciun si multe altele.
In continuare puteti asculta cateva dintre cele mai frumoase colinde de Craciun interpretate de Irina Loghin alaturi de grupul Alesis.

Irina Loghin – Trei crai de la rasarit

Irina Loghi si Alesis – Leganelu lui Iisus

Irina Loghin si Alesis – Astazi s-a nascut Hristos

Irina Loghin – Asta-i seara de Craciun

 

Sursa foto: agrofm.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

S-ar putea sa-ti placa si colindele romanesti interpretate de:

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)