Impodobirea bradului de Craciun

Impodobitul bradului unul dintre cele mai frumoase obiceiuri ale tuturor popoarelor crestine se sarbatoreste si la noi cu mare fast. Bucuria copiilor este imensa atunci cand impreuna cu parintii incep sa impodobeasca bradul cu globuri, beteala, instaliatii, stelute si alte minunatii. In timp ce mama si copii impodobesc bradul, pe fundal se asculta colinde si se simte mirosul cetinei proaspete.
Daca este sa ne luam dupa traditie bradul se impodobeste in fiecare an in Ajunul Craciunului. Din exces de zel si pentru a fi incojurati mai mult timp de spiritul Craciunului si a Sarbatorilor de iarna, copii sunt de obicei cei care doresc sa impodobeasca bradul si sa isi decoreze camerele inca de pe 1 Decembrie.

Brad impodobit de Craciun

Brad impodobit de Craciun

Acest lucru nu este cu siguranta unul rau, cu aceasta ocazie si copii vor fi mai cuminti stiind ca Mosul ii va rasplati pe masura. Pentru ca suntem creativi si ne place sa indulcim vremea urata de iarna care vine cu temperaturi negative si tinde sa ne indispuna, ne decoram si celelalte incaperi. Decoratiunile de sarbatori precum: lumanari decorative aurii, argintii, rosii si albastre aduc un strop de culoare si de speranta. Daca lumanarile mai sunt insotite si de o cetina de brad camera va capata un miros de sarbatoare.
Usile de la intrare se impodobesc cu coronite din brad ornate cu globuri, beteala sau clopotei, astfel musafirii vor fi impresionati, iar colindatorilor le veti lasa impresia ca sunteti niste gazde primitoare si calduroase.
Spiritul Craciunului este cel mai important si el incepe sa isi faca aparitia o data cu prima colinda ascultata si cu primul glob agatat in bradul de Craciun.

photo source: realsimple.timeinc.net
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)