Ghita Munteanu – Colinde

Ghita Munteanu, interpret de muzica populara din Satu Mare, este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de muzica populara din Romania. Muzica populara interpretata de Ghita Munteanu a devenit pe placul publicului inca de la primul album lansat de aceasta pe piata muzicala romaneasca, album denumit De ce mi-e dor de ochii tai.
In interviurile date la diverse posturile de televiziune din Romania, interpretul de muzica populara Ghita Munteanu spune ca talentul muzical il mosteneste de la parintii sai si ca le este profund recunoscator pentru acest lucru. Parintii sai au fost cei care l-au sprijinit pentru a-si crea un nume in piata muzicii populare din Romania.

Ghita Munteanu

Ghita Munteanu

In cariera sa, Ghita Munteanu a colaborat cu artisti de renume din domeniul muzicii populare, artisti precum Puiu Codreanu, Varu Sandel si foarte multi altii. Fiecare dintre aceste colaborari s-a dovedit a fii un real succes. Publicul l-a apreciat de fiecare data pentru realul sau talent muzical.

In Postul Craciunului, Ghita Munteanu ne incanta cu frumoasele sale colinde romanesti interpretate fie doar de catre el, fie alaturi de artisti precum Varu Sandel sau Lena Miclaus. In continuare va propunem sa ascultati cele mai frumoase colinde romanesti din repertoriul lui Ghita Munteanu.

Ghita Munteanu – Intr-un sat din Galilea

Ghita Munteanu – Colinda copilului orfan

Ghita Munteanu – Se bucura bunica mea

Ghita Munteanu – Intr-un miez de noapte

 

Sursa foto: facebook.com/ghita.munteanu.16
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)