Gabriela Nistor – Colinde

Gabriela Nistor o alta mare doamna a muzicii populare romanesti din zona Sibiului, s-a nascut la data de 3 Aprilie 1971 in Sibiu. O mare iubitoare de natura si de traditii, Gabriela Nistor a studiat vioara si pianul tehnic la scoala de muzica. Gabriela a indragit muzica populara inca din timpul liceului si in timpul facultatii a reusit sa scoata pe piata nu mai putin de 10 albume de melodii. In anul 1995 a aparut prima data la Televziunea Romana.In anul 1991 se casatoreste cu domnul Nicu Stingu si in 1992 vine pe lume baiatul lor, Alex.

Pe data de 18 Octombrie 2013 a iesit pe piata primul album de colinde semnat Gabriela Nistor. Acest album se numeste: “Am plecat la colindat” si contine nu mai putin de zece colinde deosebite. Cele zece colinde minunate interpretate de cantareata de muzica populara Nistor Gabriela sunt urmatoarele: “Am plecat la colindat“, “Din raiul cel luminos“, “Am pornit cu vestea buna“, “Unde steaua lumineaza“, “Colindam“, “Veniti de sarbatori“, “Azi o bucurie mare“, “Steaua lumineaza“, “Noapte prea Sfintita“, “Azi prin sate am pornit“. Aceste colinde sunt mai deosebite si mai putin cunoscute la scara larga, farmecul albumului fiind dat tocmai de acest lucru.

Gabriela NistorAl doilea album de colinde lansat de Gabriela Nistor in anul 2008 la data de 12 Decembrie, se numeste “Sarbatori cu bucurie”. Acest album contine colinde bine cunoscute de romani precum: “Sărbători cu bucurie“, “Moş Crăciun“, “Sfântă Maică a lui Isus“, “Noaptea sfântă“, “Cu colindul sfânt şi bun“, “Omul bun ne va primi”, “Deschide mamă uşa larg“, “Într-un staul mic“, “De Crăciun“, “Deschideţi oameni buni fereastra“.

Va lasam in compania unei voci deosebite si a unei artiste desavarsite. Acum puteti asculta colinde cantate de Gabriela Nistor, colinde pe care le gasiti pe cele doua albume de colinde de Craciun: “Am plecat la colindat” si “Sarbatori cu bucurie”.  Va dorim auditie si vizionare placuta.
Am pornit cu vreme buna

Noaptea de Craciun

Azi o bucurie mare

Steaua lumineaza

Din Raiul cel frumos

Noaptea prea sfintita

Azi prin spate am pornit

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)