Fuego – Colinde

Fuego, renumit artist latino, mare iubitor al muzicii populare si al traditiilor stramosesti, pe numele sau real Paul- Ciprian Surugiu, s-a nascut in anul 1976, in Turda. Fuego este unul dintre cei mai controversati artisiti muzicali ai zilelor noastre dar acest lucru nu il impiedica sa isi continue activitatea si sa arate ce are el mai bun: o voce de exceptie si un repertoriu impresionant.
Fuego a terminat Scoala Nationala de Arte, sectiunea Canto, a absolvit Facultatea de Teatru, specializarea muzica hall.
Experienta vasta a acestui artist se poate vedea in discografia sa incredibil de vasta pe care a reusit sa o introduca in casele romanilor in orice ocazie: pornind de la muzica de petrecere, pana la melodii de suflet, colinde traditionale romanesti, muzica latino.

fuego

fuego

Una dintre cele mai importante si mai bine cunoscute colaborari ale lui Fuego a fost cea cu marea doamna a muzicii populare romanesti: Irina Loghin. Acestia au scos impreuna mai multe materiale precum albume, videoclipuri si au participat la diverse emisiuni si concerte.
Cateva albume: “Toata lumea danseaza cu mine”, “Spre rai”, “Poveste de iubire”, “Sfanta seara de Craciun”, “Mama si fiul”, “E vremea colindelor”, “De Craciun, nicaieri nu-i ca acasa”, “Colinde si cantele de Craciun”, “Anicuta neichii draga”, “Cantati cu mine”, “Lacrimi”, “Ne-am nascut intr-o colinda”.

In Postul Craciunului va invitam sa ascultati cele mai frumoase colinde interpretate de inegalabilul Fuego:

Fuego – Impodobeste mama bradul

Fuego – Sfinte sarbatori

Fuego – Noi in seara de Craciun

Fuego – E noaptea de Craciun

 

sursa foto: realitatea.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)