Dar din dar se face rai

Am intrat deja in luna decembrie, cea mai frumoasa si calduroasa luna din an, in ciuda aparentelor. Trebuie sa invatam sa fim mai buni, mai calzi, si mai saritori, asa ne vom simti nu doar noi bine, ci ii vom ajuta si pe altii.

Sunt o multime de metode de a ne putea face utili: de la oferirea unei mese calde unei persoane nevoiase, la oferirea unei haine mai groase, sau a unor fructe si dulciuri unor copii nevoiasi. Sa nu uitam de jucarii, o jucarie cat de mica, va aduce zambetul pe fetele celor mici si nevoiasi.

Pentru a ajuta nu trebuie decat sa va uitati in jur, iar daca nu vreti sa va complicati mai mult in acest sens, si vreti ca acel cadoas pregatit cu dragoste sa ajunga la surse sigure, atunci puteti apela la un ONG sau la programul ShoeBox.

Probabil ati auzit de el, ShoeBox, sau cutia de pantofi plina cu daruri facute din inima, este un proiect serios si sigur, organizat de cativa (mai multi) oameni cu inima. Centrele de colectare sunt disponibile in toata tara, ba chiar unele orase mai mari au mai mult astfel de centre, insa exista locatii unde puteti lasa cutiuta cu bunatati, chiar si in localitati micute precum Toplita, Vatra Dornei, Lugos, Dragasani etc.

Astfel puteti dona intr-unul dintre centrele de colectare din tara, sau chiar din strainatate. Toate detaliile le gasiti pe siteul lor, iar daca vreti si mai multe informatii, va invit sa vizionati clipurile de mai jos.


Nu uitati: Dar din dar se face rai. In aceste zile trebuie sa fim mai buni, sa ne gandim mai mult la semenii nostri care au dificultati si in special celor mici care isi doresc o jucarie, o portocala, o ciocolata si poate ceva de imbracat.

In cutia de pantofi puneti ce ati dori voi sa primiti, in limita posibilitatilor. Un gest cat de mic, pentru un copil poate sa insemne enorm, cu atat mai mult cu cat pentru ei poate inseamna un Craciun mai bun, mai frumos si poate chiar mai cald.

Campania se desfasoara la nivel national si international, pana pe data de 15 decembrie, Inca mai avem suficient timp la dispozitie pentru a face o fapta buna. Aici gasiti siteul oficial si mai multe detalii: http://www.shoebox.ro/

cadouri copii

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)