Cristian Pomohaci – Colinde

Parintele Cristian Pomohaci este un cunoscut interpret de muzica populara romanesca. El s-a nascut in anul 1969 in localitatea Rebrisoara din judetul Bistrita Nasaud. In zona Ardealului, parintele Cristian Pomohaci este foarte apreciat pentru muzica populara pe care o interpreteaza dar si pentru muzica religioasa. Dea lungul timpului datorita harului cu care a fost inzestrat de catre Dumnezeu, parintele Cristian Pomohaci s-a facut cunoscut atat in toata Romania cat si peste hotare.
Sinceritatea si talentul de care da dovada parintele Cristian Pomohaci in melodiile pe care le interepreteaza l-au facut sa creasca foarte mult in ochii publicului. Chiar daca este un om foarte educat, el este absolvent atat de Conservator si de Teologie, in Bucuresti, interpretul de muzica populara Cristian Pomohaci nu a uitat niciodata de unde a plecat si nu a uitat graiul din statele romanesti din Ardeal.

Cristian Pomohaci

Cristian Pomohaci

In viata sa de toate zilele, Parintele Cristian Pomohaci, slujeste atat in Sfanta Biserica cat si in folclorul romanesc, dar cu toate aceste, el fiind preot paroh intr-u sat din judetul Mures, satu Mosuni, el are o preocupare aparte si anume cresterea animalelor. Intr-un interviu, parintele Pomohaci spunea ca oilea sunt mangaierea sa atunci cand nu este in Sfanta Biserica sau pe scena.

In anul 2008 Cristian Pomohaci a lansat un album de colinde romanesti pentru a ne bucura sufletul in Postul Craciunului. In continuare va invitam sa ascultati cateva dintre cele mai frumoase colinde romanesti interpretate de Cristian Pomohaci:

Cristian Pomohaci – Din cer senin

Cristian Pomohaci – Noua azi ne-a rasarit

Cristian Pomohaci – Coborata, coborat

Cristian Pomohaci – Leru-i doamne, ler

 

Sursa foto: muzicapopulara.tv

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are un comentariu

  1. Cornelia says:

    Minunat,sunt atat de frumoase colindele noastre,imi place ffff mult sa le ascult.
    CRACIUN FERICIT SI DOAMNE AJUTA,va doresc,din Tg. Mures!

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)