Colinde pentru copii

Colinde pentru copii. Zilele ramase pana la Craciun sunt destul de putine, la fel cum sunt si zilele ramase pentru cei mici sa invete colindele pe care le vor colinda familiei, prietenilor si vecinilor. Cu totii am fost copii si cu totii am avut aceeasi dilema atunci cand se apropiau sarbatorile de iarna: Ce colinde colindam atunci cand mergem la colindat.

Colinde romanesti sunt foarte multe, unele mai frumoase ca altele. Cert este ca atunci cand esti copil, prima categorisire a colindelor nu o faci in frumoase si mai putin frumoase, ci in grele si usoare. Colindele usoare fiind cele care erau mai usor de reprodus, indiferent de talentul muzical cu care ai fost nascut.

Colinde pentru copii

Colinde pentru copii

Nu stiu cum sunt altii cand se gandesc la acea perioada din copilarie, dar eu imi amintes cu mare drag. Imi amintesc cum ma ajuta mama sa invat primele colinde. Iar primele colinde pe care le-am invatat au fost: Trei pastori, Astazi s-a nascut Hristos, Domn, Domn sa-naltam si Deschide usa crestine. Trei colinde romanesti pe care aproape toti le-am invatat atunci cand am fost copii. Motiv pentru care le putem recomanda si generatiei actuale de copii sa le invete penru ca au o linie melodica si niste versuri destul de usor de invatat.

Colinde pentru copii

Cristina Rus – Trei pastori se-ntalnira

Cleopatra Stratan – Astazi s-a nascut Hristos
Cleopatra Stratan – Domn, Domn sa-naltamDaca doriti sa recomandati si dumneavoastra colinde pe care copiii le-ar putea invata usor, atunci va rugam sa le lasati intr-un comentariu la acest articol. Suntem sigur ca nu putini vor fi copiii care vor spune multumesc.

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)