Colinde cantate de copii

Ce poate fi mai frumos decat un cor de copii care canta colinde de Craciun? Inainte de traditiile din Ajun de Anul Nou, ne bucuram cu totii de magia Craciunului, de bucuria de a primi colindatori si de a colinda la randul nostru.

Uneori stau si ma intreb: unde sunt colindatorii de alta data? Unde sunt colindatorii de acum cativa zeci de ani, care strabateau satele de la un capat la celalalt din simpla dorinta de a impartasi bucuria nasterii Domnului. Unde sunt traditiile si obiceiurile de Craciun pe care le gaseam in fiecare an in satul bunicilor? Cozonacul crescand in covata, painea rumenita pe vatra, mirosul de covrigi calzi si gustosi, care urmau sa fie impartiti alaturi de mere si nuci, fiecarui colindator in parte?lumanari craciun

Colindele de Craciun cantate de copii, sunt cele mai frumoase, cele mai curate, si cele care ajung cel mai repede in sufletul oamenilor, dar si la cer. Nu poti sa nu te emotionezi cand auzi colindul “Sus la poarta Raiului”, cantat de niste copii inocenti, fara pacate si poveri pe umeri. Colindele cantate de copii, se aseamana unor cete ingeresti, pornite sa dea de veste, ca suntem in pragul celei mai sfante dintre sarbatori. Tot ce trebuie sa facem este sa ne bucuram, sa cantam, sa cinstim si sa primim toti colindatorii care doresc sa ne calce pragul caselor.  Ei nu doresc decat sa imparta bucurie, speranta si sa ne ureze numai lucruri bune.
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)