Carmen Serban – Colinde Romanesti de Craciun

Carmen Serban este si va fi una dintre cele mai iubite vedete din Romania. Muzica pe care artista o interpreteaza se adreseaza unui public foarte larg. Fie ca este vorba de muzica populara, fie ca este vorba de manele, melodiile lui Carmen Serban au o mare priza la publicul romanesti, din tara sau de peste hotare.

Nu cred ca este vreun roman care sa nu fi auzit cel putin una dintre melodiile lui Carmen Serban. Sange de roman sa ai sau Femeia te ridica, au fost doua melodii cu care artista a facut furori in randul publicului iubitori de muzica populara, etno sau manele. Indiferent de genul muzica abordat, artista a stiu cum sa ajunga la inima publicului. Iar pentru a face acest lucru s-a ajutat de doua lucuri: talentul ei muzical si felul ei de  a fi – o femeie increzatoare care este mereu cu zambetul pe buze, indiferent de situatie.

Carmen Serban

Carmen Serban

Despre artista Camern Serban trebuie sa stim ca s-a nascut la 2 martie 1971 in Timisoara, orasul de pe Bega. De-a lungul carierei sale muzicale, ea a lansat peste 20 de albume, iar pentru unele a primiti chiar discuri de platina si de aur. Chiar daca artista isi interpreteaza singura melodiile, de-a lungul anilor ea a colaborat cu artisti de succes din Romania. Dintre acestia este suficient sa-i amintim pe Romica Tociu si Cornel Palade.

Carmen Serban – Colinde Romanesti de Craciun

La fel ca si alti artisti din Romania, atunci cand se apropie perioada Sarbatorilor de iarna, Carmen Serban isi bucura fanii cu unele dintre cele mai frumoase colinde romanesti. Talentul cu care a inzestrat-o Dumnezeu face ca artista sa fie greu de egalat in interpretarea colindelor romanesti din zona Banatului. Trebuie amintit faptul ca artista a lansat un album de colinde numit: Cantece de iarna.

In continuare va propunem sa ascultati cateva dintre cele mai frumoase colinde romanesti interpretate de Carmen Serban:

Carmen Serban – Coborat-o, coborat

Carmen Serban – Sus la poarta raiului
Carmen Serban – O, ce veste minunata
Carmen Serban – Trei pastori se intalnira

Carmen Serban – Deschide usa crestine

Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are un comentariu

  1. radu says:

    La Multi Ani. Frumoae Colinde Frumosa esti cind cinti. Imi plac ochii tai frumosi.

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)