Cadouri Craciun

Luna Decembrie este luna cadourilor si suntem obisnuiti ca in fiecare an, de Craciun sa oferim si sa primim la randul nostru cadouri de toate felurile. Cele mai frumoase cadouri sunt cele venite din inima, astfel nu este nevoie sa cheltui sute de lei pe cadouri scumpe, atata timp cat ceea ce oferi este din inima.
Sarbatoarea sperantei si a iertarii, a daruirii si a zambetelor, Spiritul Craciunului ne cuprinde pe toti. Ce este mai frumos decat o zi de Ajun in care toata casa miroase a vanilie, a scortisoara, cozonac si prajituri abia scoase din cuptor? Iar dupa o zi de truda si de primit colindatorii veniti sa vesteasca Nasterea Domnului Iisus Hristos, sa ne trezim a doua zi de dimineata si sa ne adunam cu totii in jurul bradului impodobit. Cu mainile tremurande si cu o emotie in suflet care poate concura lejer cu emotiile si bucura simtita de copii, sa ne deschidem cadourile in compania celor dragi.


Cadouri Craciun pentru Baieti

Idei de cadouri pentru baieti

Cateva idei de cadouri pentru baieti pentru a va ajuta sa cumparati cadoul potrivit baietelului dvs. Desi…

Idei de cadouri de craciun pentru fete

Idei de cadouri pentru fetite

Apropierea Craciunului da batai de cap parintilor atunci cand vine vorba de cumparaturi. Daca apropierea Sarbatorilor de…