Angela Rusu – Colinde

Angela Rusu este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzica populara romaneasca din zona Ardealului. Interpreta Angela Rusu s-a nascut in anul 1974 in Gherla, judetul Cluj si a debutat in muzica populara undeva prin anul 2000.
Chiar daca este absolventa a Scolii Populare de Arta din Cluj Napoca si a Facultatii de Drept din acelasi oras, si chiar daca Dumnezeu a inzestrat-o cu un talent si cu o frumusete rara, Angela Rusu nu a lasat nici o secunda modestia si a muncit pentru a obtine ceea ce a dorit si nu a uitat de la cine a primit impulsul de a se lansa pe piata muzicii populare romanesti.

Angela Rusu

Angela Rusu

Aurel Tamas, o alta stea a folclorului romanesc, a fost oarecum rampa de lansare pentru Angela Rusu. Alaturi de acest mare cantret de muzica populara, Angela Rusu a lansat primele albume de colinde romanesti si datorita talentului de care da dovada s-a facut remarcat publicului iubitor de muzica populara.

Nu cred ca este roman iubitor de muzica populara si sa nu fi auzit de frumoasa melodie Tate sogoritele interpretata de artista Angela Rusu. Melodia a fost lansata pe albumul cu acelasi nume in anul 2000 si acest album a fost primul dar si cel care a consacrat-o.

La fel ca si alti artisti de muzica populara din Romania, Angela Rusu este o artista care in fiecare an atunci cand vine Postul Craciunului, se face auzita cu frumoasele ei colinde romanesti. Puteti asculta in continuare o parte dintre cele mai apreciate colinde romanesti interpretate de Angela Rusu:

Angela Rusu – Colinde in biserica

Angela Rusu – Copilule cu ochi senini

Angela Rusu si Aurel Tamas – Pe cararea serpuita

Angela Rusu si Vali Tanase – Coborata, Coborat

 

Sursa foto: agrofm.ro
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)