Andra – Colinde

Andra este una dintre cele mai cunoscute cantarete si una dintre cele mai puternice si frumoase voci ale Romaniei. Andra si-a facut debutul in muzica la o varsta frageda si a reusit de-a lungul timpului sa obtina un palmares impresionant de premii si de nominalizari la diverse festivaluri.

Andra s-a nascut la data de 23 august 1986 la Campia Turzii, acolo unde a invatat sa pretuiasca si sa iubeasca muzica alaturi de familia sa. Numele ei adevarat este Alexandra Irina Mihai, casatorindu-se si preluand numele sotului, Maruta.

andra

andra

Andra a cantat deseori impreuna cu fratele sau Mihai Sandel, interpret de muzica populara si a reusit sa intre si in sufletele celor care pretuiesc si iubesc folclorul autentic romanesc cat si muzica populara. Fiind un artist complex, aceasta a inregistrat si cd-uri cu colinde de Craciun, care incalzesc inimile celor care o asculta si indulcesc dorul celor departe de casa,

Aceasta a lansat impreuna cu fratele sau in anul 2007 un album cu piese din folclorul romanesc : “De la frate la sora”, iar mai apoi a urmat un album cu colinde intitulat: “Vise de iarna” in anul 2008.

Munca Andrei este apreciata de fanii sai, iar vocea sa puternica o face una dintre cele mai iubite cantarete ale momentului. Pentru ca suntem in Postul Craciunului va invitam sa ascultati cele mai frumoase colinde romanesti din repertoriul Andrei Maruta:

Colinde Romanesti – Andra

Andra – Vis de iarna

Andra – Deschide usa crestine
Andra – Sus la poarta raiului

Andra – O, ce veste minunata
Afara ninge alb

 

sursa foto: star-gossip.com
Colinde romanesti 2013 interpretate de catre ce mai iubiti artisti romani. Daca iti plac colindele romanesti publicate pe site-ul nostru, atunci te mai asteptam sa asculti si colindele altor artisti. Actualizam zilnic albumele de colinde romanesti.
 

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)